Η εταιρεία

NewMatic

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της New Matic!

 

Κάθε χειροποίητη δημιουργία είναι μοναδική, όσο και ο άνθρωπος που την επιλέγει.

 

Αυτό το πάθος για την αυθεντικότητα βρίσκεται στην καρδιά της φιλοσοφίας της New Matic Shoes από την πρώτη ημέρα ίδρυσής της, το 1985. Αμιγώς ελληνική βιοτεχνία παραγωγής γυναικείων υποδημάτων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η New Matic Shoes παρουσιάζει, εδώ και 35 χρόνια, ολοκληρωμένες σχεδιαστικές προτάσεις που υιοθετούν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και γίνονται διαχρονικές επιλογές.

Σήμερα, η νέα γενιά, πιστή στο όραμα των δημιουργών της, συνεχίζει να δημιουργεί με σύγχρονη αντίληψη, καινοτόμες ιδέες και επιμονή στο τέλειο αποτέλεσμα, παρουσιάζοντας χειροποίητες δημιουργίες που πραγματικά ξεχωρίζουν.

Αφιερωμένος στην τέχνη του χειροποίητου υποδήματος, ο κόσμος της New Matic αποτυπώνει τις τάσεις της μόδας κάθε σεζόν, αποδίδοντας μοναδικά, κάθε στυλ που αγαπά να φοράει η σύγχρονη γυναίκα, σε κάθε περίσταση!

Από το 1985 και μέχρι σήμερα, η εταιρεία παραμένει αμιγώς ελληνική βιοτεχνία παραγωγής γυναικείων υποδημάτων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας να δημιουργεί ολοκληρωμένες σχεδιαστικές προτάσεις, με συλλογές 4 φορές τον χρόνο: Φθινόπωρο, Χειμώνα, Άνοιξη, Καλοκαίρι καθώς και την ειδική νυφική collection

Δωρεάν Μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 50€

35 χρόνια χειροποίητο ελληνικό παπούτσι

Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2310475406 + 6974 033831

Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart